Assistentiewoningen

Aan Bijlokevest 16 en Coupure 269 beschikken we over 45 assistentiewoningen, waar valide oudere mensen geheel zelfstandig maar toch voldoende beschermd kunnen wonen.

Wie dat nuttig of nodig vindt, kan er vrijblijvend een beroep doen op een georganiseerde dienstverlening. In overleg met u stellen we dan geheel op maat een dienstenpakket samen. Daarvoor doen we een beroep op externe thuiszorgdiensten en DE REFUGE verzorgt de coördinatie en de opvolging van de geleverde diensten, zodat u zich daar verder geen zorgen over hoeft te maken. Onze assistentiewoningen zijn uitgerust met alarmknoppen, zodat een bewoner in nood 24 uur op 24 een beroep kan doen op een verpleegkundige.

De gebouwen van de assistentiewoningen liggen in een groene en rustige omgeving, dichtbij winkels en openbaar vervoer. Ze beschikken over een parlofoonsysteem, camerabewaking, individuele brievenbussen, liften, een overdekte parking en gemeenschappelijke zitruimte en terrassen. De flat zelf is opgedeeld in een woonkamer, een ingerichte kookhoek, een aparte slaapkamer, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een berging en een terras of een loggia.

Er zijn nog extra voorzieningen, zoals gratis gebruik van alle gemeenschappelijke faciliteiten van het huis, een poetsdienst, een wasserette – maar daar vertellen we u alles over als u na een afspraak met ons een kijkje wilt komen nemen.

Wenst u meer informatie? Neem contact met ons op