Op zoek naar werk in een warme thuis?

De Refuge is een gemakkelijk bereikbaar woonzorgcentrum met 233 rusthuisbedden, assistentiewoningen en centra voor kortverblijf en dagverzorging. De Refugefamilie telt ruim 190 medewerkers.

De Refuge is een organisatie in beweging. Sinds de opstart, in 1982, realiseerden we in verschillende fases een nieuwbouw aan de Coupure. Naast geplande uitbreidingswerken nemen we binnenkort ook alle gemeenschappelijke ruimtes onder handen.

In het woonzorgcentrum gaat onze aandacht zowel naar de bewoners als naar onze medewerkers. Zo vormen we als het ware één grote familie, waarbij iedereen zoveel mogelijk handelt vanuit bezorgdheid voor het welzijn van de ander. En zo realiseren we samen een warme thuis en toevlucht voor de ouder wordende medemens.

Anders gezegd: ons woonzorgcentrum streeft naar een zo optimaal mogelijke, welgemeende en menselijke ouderenzorg. Om die opdracht op alle werkniveaus in te vullen, blijft gemotiveerd talent altijd van harte welkom.

Bent u op zoek naar een huis als het onze, een huis waarin jong en oud zich thuis voelen en waar u uw kwaliteiten ten volle kunt inzetten en verder ontwikkelen?
Solliciteer dan voor de Refuge.
Als het klikt tussen ons, zal het u niet spijten. En ook onze bewoners niet.

Studenten

Ben je op zoek naar een leerrijke stage in een hartelijke omgeving? Of wens je als student een aangename werkplek om ons te versterken in het weekend en tijdens de vakanties?
Lees meer >